11 Şubat 2014 Salı

Haul | French Pharmacy 2 La Roche Posay, Klorane, Nuxe...


"French Pharmacy" yazısını iki bölüm yapmaya karar verdim çünkü çok uzun oluyor. İşte devamı...
I decided to split "French Pharmacy" post in two because it's long. Here it is...

 

La Roche Posay Eau Thermale: Avene'nin termal suyu gibi hassas ciltler için uygun, cildi nemlendiren, yatıştıran ve antioksidan özelliği de olan bir su. Özellikle yazın serinlemek için çok işime yarayacağını düşünüyorum. / It's a spring water that suitable for sensitive skin, moisturizes, and cools down the skin like Avene's. I think it will be best to use it in summer.

Klorane Dry Shampoo: Yine Paris'ten alınması gereken ürünler arasında baş sıralarda önerilen bir ürün. Kuru şampuan kullanmaya yeni başladım. Bunun neden bu kadar farklı olduğunu ve önerildiğini merak ediyorum. / Again, it is one of the top recommendations. I wonder why it is so different from the others and can't wait to try.

Nuxe Reve De Miel Ultra-Nourishing Lip Balm: Lisa Eldridge kendi Frenck Pharmacy Favorileri videosunda bunu önermişti. Gerçekten dediği kadar varmış. Dudaklarım sürdüğüm anda yumuşadı. Ayrıca kokusu yeme hissi uyandırıyor o kadar güzel :) / Lisa Eldridge recommended this product in her French Pharmacy Favorites video. And she is right, it is really good! My lips soften as soon as I applied this. And the smell of it is amazing that you want to eat it :)





Nuxe Huile Prodigieuse/ Dry Oil: Bu sevimli şişe ne yazık ki o kadar korunaklı değilmiş ve gelirken bütün poşete dökülmüş. Kalan bu şişede görünen :( Kutuyu temizlerken elime ve kutulara bulaşana dayanarak söyleyebilirim ki gerçekten hiç bir yağlı hissi bırakmıyor ciltte. / Unfortunately, this cute bottle spilled all over the bag :( but I can say that it really doesn't feel oily.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder