8 Şubat 2014 Cumartesi

Review | Shiseido Ibuki Gentle Cleanser

Tekin Acar'dan yılbaşı dönemi yaptığım alışverişte Shiseido Ibuki Serisi'nin deneme boy kitini aldığımı yazmıştım. Bir süredir bu kitin içindeki temizleyiciyi kullanıyorum. Hakkında yazabileceğim kadar kullandığımı düşündüm. 

Before new year, I bought Shiseido Ibuki Trial Kit. I've been using the cleanser for a while, so, I decided it's time for say my opinions about it.



Fotoğrafta büyük gibi çıkmış ama aslında 30 ml. Genelde makyajımı Bioderma Sensibio ya da bir yağla temizledikten sonra bununla yıkıyorum. Ama bazı günler üşendiğim için sadece bununla yıkadığım da oldu. Gerçekten iyi temizlediğini söyleyebilirim. Ayrıca cildimi kurutup germiyor. Kuru ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği bir temizleyici. 

It looks bigger in the photo but it's actually 30 ml. I usually use it after I erase my makeup with Bioderma Sensibio or a cleansing oil. Sometimes I don't have the energy to do it and just wash my face with this. I can say that it cleans really good on its own and does not dry my face at all. It's really gentle. People who have dry skin can use it.


Yapısı fotoğrafta gördüğünüz gibi. Yüzünüze ilk sürdüğünüzde kokusu güzel ama sonradan koku gidiyor. Tanımlandıramayacağım bir koku oluyor. Sanırım bu temizleyicide sevmediğim tek şey o. Tabi kokusu olan temizleyicileri sevmeyenler için iyi bir şey. Tek sorun 125 ml olanın 110 lira olması. Tam boyunu alır mıyım emin değilim. Bunun dışında "gentle" bir temizleyici arıyorsanız ve fiyatı dert etmiyorsanız alın derim.

You can see texture of it in the photo. When you first apply it on your face, it smells great. But then, that smell vanishes and becomes something I can't describe. I think it is the only thing that I did not like in it. Of course, it is better for people who do not like perfumed cleansers. The only problem it is an expensive cleanser (125ml- 30$). I'm not sure if I'd buy full size of it. But if you don't mind it and looking for a gentle cleanser, you can give it a try.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder